Kost

Mad

Mark, muld og måltider. Fotos og fortællinger ved spisebordet, langbordet og til de lange, lyse nætter. Vi laver mad til events, laver kogebøger og madstyling.

DJI_0022.JPG

MAD

Mark, muld og måltider. Fotos og fortællinger ved spisebordet, langbordet og til de lange, lyse nætter.

DJI_0117.JPG

Måltidsløsninger

Vi håber, at vores retter vil sætte bedre mad på bordet hos flere danskere. I vores øjne må en måltidsløsning gerne være nem og convenient, men det er også vigtigt for os, at I lærer noget undervejs. Vi tager altid udgangspunkt i økologiske og biodynamiske grøntsagerne i sæson - og udvikler den færdige ret derfra. I samarbejde med de gode folk hos Skagenfood har vi udviklet Go Green kassen - en ambitiøs, grøn og klimavenlig kasse som kan hjælpe dig med at sætte bedre aftensmad på bordet.

LÆS MERE OG KØB KASSEN HER!

DJI_0165.JPG

POP-UP RESTAURANT

Over årene har vi afholdt pop-up restauranter de mest fantastiske steder. Midt på marken på Birkemosegaard på spidsen af Sjællands Odde, direkte på stenbroen på Vesterbros Sønder Boulevard og højt oppe på det smukke, grønne tag hos ØsterGro på Østerbro i København.

Har du en god idé til det helt perfekte sted til vores næste pop up, så giv lyd. Vi er altid på jagt efter sjove steder og sjove anledninger til at lave mad. 

DJI_0107.JPG

MADSTYLING

 Gennem vores arbejde med kogebøger og madmedier har vi samlet stor erfaring med at få alt slags mad til at se lækkert og indbydende ud. Hvis du står med en udfordring, der handler om få præsenteret dine råvarer eller retter på flotteste facon, så er vi klar.      

DJI_0278.JPG

mad ud af huset

Står du med en fest, et event eller noget helt tredje, så grib knoglen eller tastaturet. Vi har stor erfaring med at lave mad til alle former for fester og firmaevents - altid med udgangspunkt i de allerbedste råvarer vi kan finde af biodynamisk og økologisk kvalitet.